Morrison University, established in 1902,located in Reno, Nevada, USA. Morrison University is an American private university and a formal American higher education university recognized by the Chinese Ministry of Education.

In response to the recent feedback from our partners on the operation and qualification of Morrison University and , we hereby declare:

Morrison University was scheduled to close in 2014 due to financial crises arising from reforms to U.S. education legislation. Following a board change in 2015, the new group not only wanted to save Morrison University, but also struggled to adapt and grow it in the changing situation. The relevant news of the Nevada Commission on Postsecondary Education website is based on the historical information of the closure of our university, which is inconsistent with the current situation of the university and is for reference only. The latest information is being updated and will be announced in time after the update is completed. The degree certificates issued by our university and the qualification certificates presented to our partners are all real and valid. After graduation, students will be awarded the degree certificate promised by our university, and can be certified in WES (World Education Services).

Morrison University is currently operating as normal with expansion plans in place. Despite facing the challenges of COVID-19, our enrollment increased during the 2019-2020 school year. Morrison University will vigorously promote the cooperation with overseas partners in Asia and the America to help bring American-style education locally.

Thank you for your attention and support to Morrison University. We will always adhere to an advanced, international and practical running philosophy and provide first-class education for students around the world.

 

声 明

校莫里森大学(Morrison University)成立于1902年,位于美国内华达州雷诺(Reno)。我校是美国私立大学,也是中国教育部认可的正规的美国高等教育院校。

针对最近收到合作伙伴及学生反馈的我校运营情况及学校资质,特此声明:

由于美国教育立法改革时产生的财务危机,莫里森大学曾在2014年计划关闭。2015年董事会变更后,新的所属集团不仅希望挽救莫里森大学,而且努力适应并在不断变化的形势中发展它。内华达州高等教育委员会网站的相关内容,都是基于我校关闭的历史信息,与目前我校真实情况不符,仅供参考,最新信息在更新中,更新完毕后会及时公布。我校颁发给学生的学位证书及发给合作伙伴的我校资质证书,都是真实有效的。学生毕业后将授予我校承诺的学位证书,并能在WES(World Education Services)做认证。

莫里森大学目前正常运营并实施了扩展计划。尽管面临 COVID-19 的挑战,但在 2019-2020 学年,我校的入学率增长了。莫里森大学将大力推动亚洲和美洲的海外合作伙伴,帮助将美国式教育带入当地。

感谢大家对我校的关注和支持,我校将始终秉持先进、国际化、实用的办学理念,为全球学生提供一流教育。

特此声明。

 

Declaración

Morrison University, establecida en 1902, ubicada en Reno, Nevada, EE. UU. Morrison University es una universidad privada estadounidense y una universidad estadounidense formal de educación superior reconocida por el Ministerio de Educación de China.

En respuesta a los comentarios recientes de nuestros socios sobre el funcionamiento y la calificación de Morrison University, declaramos por la presente:

La Universidad de Morrison estaba programada para cerrar en 2014 debido a las crisis financieras derivadas de las reformas a la legislación educativa de EE. UU. Luego de un cambio en la junta en 2015, el nuevo grupo no solo quería salvar la Universidad de Morrison, sino que también luchó por adaptarse y crecer en la situación cambiante. Las noticias relevantes del sitio web de la Comisión de Educación Postsecundaria de Nevada se basan en la información histórica del cierre de nuestra universidad, que es inconsistente con la situación actual de la universidad y es solo para referencia. La información más reciente se está actualizando y se anunciará a tiempo después de que se complete la actualización. Los certificados de grado emitidos por nuestra universidad y los certificados de calificación presentados a nuestros socios son todos reales y válidos. Después de la graduación, los estudiantes recibirán el certificado de grado prometido por nuestra universidad y podrán certificarse en WES (World Education Services).

Morrison University actualmente está operando normalmente con planes de expansión en marcha. A pesar de enfrentar los desafíos de COVID-19, nuestra inscripción aumentó durante el año escolar 2019-2020. Morrison University promoverá enérgicamente la cooperación con socios extranjeros en Asia y América para ayudar a llevar la educación al estilo estadounidense a nivel local.

Gracias por su atención y apoyo a Morrison University. Siempre nos adheriremos a una filosofía de carrera avanzada, internacional y práctica y brindaremos educación de primera clase para estudiantes de todo el mundo.

Firmado

Sellado

تأسست جامعة موريسون عام 1902,تقع في رينو ، نيفادا ، الولايات المتحدة الأمريكية. جامعة موريسون هي جامعة أمريكية خاصة وجامعة أمريكية رسمية للتعليم العالي معترف بها من قبل وزارة التعليم الصينية.

ردًا على التعليقات الأخيرة من شركائنا حول تشغيل وتأهيل جامعة موريسون ، فإننا نعلن:

كان من المقرر إغلاق جامعة موريسون في عام 2014 بسبب الأزمات المالية الناشئة عن إصلاحات تشريعات التعليم في الولايات المتحدة. بعد تغيير مجلس الإدارة في عام 2015 ، لم ترغب المجموعة الجديدة في إنقاذ جامعة موريسون فحسب ، بل كافحت أيضًا للتكيف معها وتنميتها في الوضع المتغير. تستند الأخبار ذات الصلة لموقع الويب الخاص بلجنة نيفادا للتعليم ما بعد الثانوي على المعلومات التاريخية الخاصة بإغلاق جامعتنا ، والتي تتعارض مع الوضع الحالي للجامعة وهي للإشارة فقط. يتم تحديث أحدث المعلومات وسيتم الإعلان عنها في الوقت المناسب بعد اكتمال التحديث. شهادات الدرجات العلمية التي تصدرها جامعتنا وشهادات التأهيل المقدمة لشركائنا كلها حقيقية وصالحة. بعد التخرج ، سيتم منح الطلاب شهادة الدرجة التي وعدت بها جامعتنا ،

تعمل جامعة موريسون حاليًا كالمعتاد مع وجود خطط للتوسع. على الرغم من مواجهة تحديات COVID-19 ، فقد زاد تسجيلنا خلال العام الدراسي 2019-2020. ستعمل جامعة موريسون بقوة على تعزيز التعاون مع الشركاء الأجانب في آسيا وأمريكا للمساعدة في جلب التعليم على النمط الأمريكي محليًا.

شكرًا لك على اهتمامك ودعمك لجامعة موريسون. سنلتزم دائمًا بفلسفة تشغيل متقدمة ودولية وعملية ونوفر تعليمًا من الدرجة الأولى للطلاب في جميع أنحاء العالم.